Mi smo

Mi smo familija. Mi smo eksperti. Mi smo posvećeni vama

O nama

Drugačija kompanija koja podiže standarde!

Industrial Alliance l.t.d. zastupnik proizvođača i distributer specijalnih komercijalnih, industriskih i ostalih proizvoda u Srbiji i na prostoru bivše Jugoslavije.

Istorija

Industrial Alliance l.t.d. je osnovala 2014. Gizela Radić, naš precednik. Nakon što je 20 godina radila za druge firma, odlučila je da je vreme da upotrebi svoje iskustvo za osnivanje nove kompanije, kompaniju kojoj će usluga prižena klijentima biti prioritet, realnost, a ne samo kliše. At Industrial Alliance l.t.d., je usla baš to!

Portfolio

Industrial Alliance l.t.d., kompanija ima odličan tim prodajnih inžinjera koji poseduju, skupa, više od stotinu godina iskustva. Naš tim je sačinjen od visoko obrazovanih kadrova iz oblasti cevovoda, ventila i procesne opreme. Mi smo spremni, voljni i sposobni da sakledamo najkompikovanije probleme i da vam preporučimo najbolje rešenje.

Misija

Mi poslovanje zasnivamo na tome da kvalitet proizvoda, odlična usluga klijenata i činjenica da zadovoljstvo klijenata moraju biti na prvom mestu. Mi poštujemo inovacije i blisko sarađujemo sa našim klijentima na rešavanju njihovih problema. Mi nudimo širok spektar rešenja našim klijentima koja im mogu smanjiti troškove, uštedeti vreme i prostor.

U napred se radujemo saradnji sa Vama na pronalaženju benefita i rešenja kaoja Industrial Alliance l.t.d. može da ponudi vašoj kompaniji.

Moto naše kompanije je jednostavan:

“Klijent je sve, nez njega mi smo nezaposleni..”

 

Hvala,

Gizela Radić

 

Reference:

   

Odaberite nas jer:

Mi smo familija. Mi smo eksperti. Mi smo posvećeni vama

Drugačija kompanija koja podiže standarde!

Nudimo Vam:

Kontakt:

Adresa::Dimitrija Tucovića 40 Vršac
Telefon: +381 13 832 342
Mobilni tel.: +381 66 943 6252
E-mail: office@industrialalliance.rs